Congres Registerplein

2018-04-24T15:17:28+00:00

Gisteren stonden wij in Utrecht voor het congres van Registerplein. Omdat wij geaccrediteerde trainingen bieden zijn wij in aanmerking gekomen om een plekje te bemachtigen op het congres. Wij waren erg enthousiast om iedereen te laten zien wat wij bieden.

Veilig op huisbezoek

Sinds 1 oktober is ook onze training Veilig op Huisbezoek geaccrediteerd. Dat wil zeggen dat je voor deze training accreditatiepunten ontvangt na afloop. Wij merken dat men in de sector Zorg en Welzijn steeds vaker op huisbezoek gaat. Daarnaast zien wij dat veel mensen niet bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met het afleggen van huisbezoeken.

In deze geaccrediteerde training leer jij je voorbereiden op een huisbezoek. Ook worden diverse risico’s belicht en willen wij jou veiligheidsbewust maken. Deze training heeft een interactieve opzet en is specifiek voor de zorg.

Agressie op het werk

Omgaan met agressie is een training die wij aanbieden. Naast de klassieke training bieden wij ook een blended learning aan. Deze leervorm is door het Registerplein geaccrediteerd. Dus als je nascholing moet volgen in de zorg dan kom je in aanmerking voor accreditatiepunten nadat de training is afgerond. Onze specialisten weten als geen ander hoe makkelijk je met agressie in aanraking komt. Dit is ook één van de meest voorkomende risico’s in de zorg. Het wordt dus steeds belangrijker om hierin getraind te worden.

Blended learning

Wij zijn erg trots om onze blended learning te presenteren. Deze leervorm is een combinatie tussen online leren en praktijk. Via ons leerplatform ontvang je een unieke inlogcode om toegang te krijgen tot de e-learning. In de e-learning wordt de theorie behandeld die terugkomt in de praktijk. Iedereen krijgt de mogelijkheid om met de geleerde theorie te oefenen. De praktijk is erg interactief waardoor je via een rollenspel met diverse de-escalerende technieken oefent. Dit is erg leuk en leerzaam!

Voordelen van blended learning

Er zijn genoeg voordelen als je gebruik maakt van de blended leervorm of e-learning. Het is niet alleen online en digitaal, maar het biedt nog veel meer.

  1. In jouw eigen tempo de theorie doornemen;
  2. De theorie is altijd en overal beschikbaar en te raadplegen;
  3. De inhoud is interactiever;
  4. Je wordt online geëxamineerd;
  5. Je bespaart op trainingstijd;
  6. Ingebrachte casussen worden behandeld tijdens de praktijk;
  7. De praktijk is diepgaander;
  8. Je maakt effectief gebruik van tijd;
  9. Kandidaten zijn beter voorbereid op de praktijk.

Wil je meer weten over onze de agressietraining in blended learning? Klik hier.

Congres Registerplein 2016

Wij hebben veel leuke mensen leren kennen op het congres. Ook kon iedereen een video bekijken. Deze video bestond uit 3 korte filmpjes die je terug kan zien in onze blended learning agressie. Via onze laptop kon jij jezelf opgeven voor onze nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van specifieke onderwerpen binnen de zorg. Wij vonden het leuk om kennis te maken met jullie.

Impressie

Registerplein congres - BOLzorg - Poster  Registerplein congres - BOLzorg - Winkel van Sinkel

Registerplein congres - BOLzorg - Entree  Registerplein congres -BOLzorg - stand