Online leren, dat kan met BOLzorg!

2016-10-18T08:00:35+00:00

Steeds vaker duiken de Engelse termen “e-learning” en “blended learning” op. Het woord e-learning het zegt al: elektronisch leren. Dit is een mooie en duurzame ontwikkeling op het gebied van studeren en leren. Hierdoor kunnen mensen studeren door gebruik te maken van een online platform die theorie digitaal beschikbaar stelt. Deze manier sluit goed aan op onze huidige gedigitaliseerde maatschappij.

Blended learning

Onze training “omgaan met agressie” is beschikbaar als blended learning. Dit houdt in dat het een mengvorm is van online studeren en praktijktraining. Wij hebben een leerplatform ontwikkeld waar wij de theorie als e-learning aanbieden. Iedere kandidaat heeft zijn eigen stukje binnen het platform, waar hij/zij kan inloggen met een unieke inlogcode. Tussentijds worden ook vragen gesteld om jouw kennis te testen. En natuurlijk zie je diverse video’s in de e-learning om de theorie te bekrachtigen. Tot slot wordt iedereen getoetst met een examen. Kortom, erg leerzaam en interactief!

Praktijk

Iedereen krijgt één maand de tijd om de theorie door te nemen. Na de theorie volgt een halve dag praktijktraining. Onze trainer is zelf afkomstig uit de zorg. Hij doet er alles aan om de praktijk aan te laten sluiten bij jouw organisatie. Uiteraard is er ruimte om een eigen casus in te brengen om te oefenen. Hoe dan ook, de praktijk zal herkenbaar zijn.

Voordelen van online leren

Er zitten zeker te weten voordelen aan online leren. Wij hebben een aantal pluspunten voor je op een rij gezet.

  1. Theorie kan in eigen tempo doorgenomen worden;
  2. De in houd is altijd en overal beschikbaar en te raadplegen;
  3. Het is interactief en leerzaam;
  4. Je bespaart op trainingstijd;
  5. Ingebrachte casussen worden behandeld in de praktijk;
  6. De praktijk is diepgaander en bruikbaar;
  7. Je maakt effectiever gebruik van tijd;
  8. Deelnemers zijn beter voorbereid op de praktijk.

Accreditatie Registerplein

Daarnaast is ons blended learning “omgaan met agressie” geaccrediteerd door het Registerplein. Wij zijn de enige in Nederland die dat aanbieden. En daar zijn we heel erg trots op. Hieronder vindt je een overzicht van de accreditatiepunten.

Cliëntondersteuners:                                            6,5 nascholingspunten
Sociaal Juridisch dienstverleners:                     6,5 nascholingspunten
Opleidingstraject agogen:                                    2 nascholingspunten
Opleidingstraject GGZ-agogen:                          2 nascholingspunten
Opleidingstraject maatschappelijk werk:         2 nascholingspunten