Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies, waar BOLzorg een onderdeel van is. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”.

In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Na veel aanvragen vanuit de sector Zorg en Welzijn heeft hij besloten om BOLzorg op te richten. Deze onderneming is specifiek opgericht om de sector Zorg en Welzijn te helpen en te ondersteunen. Tegenwoordig staat er een team van specialisten voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ontmoet ons team en word ook een onderdeel van BOLzorg.

Maak kennis met het team achter BOLzorg!

Eric Bol - Directeur

Eric Bol

Directeur / Eigenaar

Ik ben trots dat ik de directeur ben van BOLzorg. Een groot deel van mijn week bestaat uit mijn werk maar daarnaast houd ik van sporten. Van fietsen tot aan hardlopen, niets is te gek voor mij! Daarnaast ben ik getrouwd en samen hebben wij 3 mooie kinderen.

Marielle Walda

Mariëlle Walda

Accountmanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij BOL training en advies als Accountmanager. Mijn vrije tijd breng ik door met mijn man en onze twee Welsh corgi’s. Daarbij ga ik graag 1 à 2 keer per week op de club bridgen.

Marian Vermeulen - Accountmanager

Marian Vermeulen

Accountmanager

Ik ben een ambitieus, gedreven en commercieel ingesteld persoon en dit is ook allemaal terug te vinden in mijn functie. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Daarnaast vind ik het leuk om te kokkerellen en heerlijke gerechten op tafel te zetten. Vrienden schuiven daarom ook vaak gezellig bij ons aan. Op sportief gebied doe ik aan fitness.