Over ons 2018-05-07T12:37:46+00:00

Ons verhaal

Eric Bol, eigenaar van zijn eigen onderneming: BOL training en advies, waar BOLzorg een onderdeel van is. Het begon allemaal met slechts één krachtige gedachte: “Ik wil een eigen bedrijf runnen!”.

In 1997 werd dit realiteit. Hij was meer dan een KAM-deskundige, namelijk een ondernemende visionair. Zijn kennis wist hij om te zetten naar tastbare oplossingen om andere organisaties te ondersteunen, begeleiden en adviseren. Zo kon hij helpen om het Arbobeleid weer nieuw leven in te blazen. Al snel bleek dit een groot succes.

Na veel aanvragen vanuit de sector Zorg en Welzijn heeft hij besloten om BOLzorg op te richten. Deze onderneming is specifiek opgericht om de sector Zorg en Welzijn te helpen en te ondersteunen. Tegenwoordig staat er een team van specialisten voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Ontmoet ons team en word ook een onderdeel van BOLzorg.

Maak kennis met ons team

Eric Bol - Directeur

Eric Bol

Directeur / Eigenaar

Ik ben trots dat ik de directeur ben van BOLzorg. Een groot deel van mijn week bestaat uit mijn werk maar daarnaast houd ik van sporten. Van fietsen tot aan hardlopen, niets is te gek voor mij! Daarnaast ben ik getrouwd en samen hebben wij 3 mooie kinderen.

Diana Hamers

Diana Hamers

Sales manager

In mijn loopbaan is de factor commercie altijd leidend geweest. Zo ook in mijn functie bij BOLzorg, waar ik in februari 2006 begonnen als manager van de afdeling Sales. Zingen is mijn hobby en als leadzangeres van 2 bands is dat, naast mijn drukke baan, een prima uitlaadklep om te ontspannen.

Marian Vermeulen - Accountmanager

Marian Vermeulen

Accountmanager

Ik ben een ambitieus, gedreven en commercieel ingesteld persoon en dit is ook allemaal terug te vinden in mijn functie. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Daarnaast vind ik het leuk om te kokkerellen en heerlijke gerechten op tafel te zetten. Vrienden schuiven daarom ook vaak gezellig bij ons aan. Op sportief gebied doe ik aan fitness.

Kennismaken met ons? Laat het weten!